Search This Blog

Loading...

Thursday, 11 October 2012

KISAH PENJUAL BURGER

NAK DENGAR TERUS SCROLL KE BAWAH SEKALI

KISAH PENJUAL BURGER... (kisah Benar)

DJ RADIO : Hello Samad ke nie?

SAMAD : Ha Samad ni..

DJ RADIO : Ini Brother Love dr **FM nie.. brother ada terbaca sms samad ni agak parah jugaklah sms ni kan..

SAMAD : iyalah sedihlah Brother Love..

DJ RADIO : Haa iyalah yu dah nak kawen tunang pulak nak minta putus.. apa citer ni Samad..

SAMAD : saya meniaga burger je, sebenarnya tunang saya tu ada laki lain.

DJ RADIO : sebab kau jual burger kau xkaya dia nak putus dengan kau?

SAMAD : ha.. saya xde duit lah sgtkan

DJ RADIO : kira kau nak selamatkan keadaanlah ni. ok sekarang kau tunggu je Brother akan call dia sekejap ok.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
DJ RADIO : Hello boleh x saya cakap dgn SheryL.. SheryL ni Brother Love dari **FM.. kenal x Samad? siapa Samad tu?

SHERYL : kenal dia ermmm... tunang i.

DJ RADIO : sekarang ni Brother dapat sms dari dia, Sheyrl minta putus, betul ke x?

SHERYL : knp dia bagitau u? dia xboleh bgtau sendiri.. dia xboleh cuba ke?

DJ RADIO : dia dah cubakan.. sebab dia cuba selamatkan benda ni.. oh sebab dia meniaga burger je awk nak putus dengan dia.. salah ke org meniaga burger ni?

SHERYL : bukanLah salah, tapi untuk Long Time agak lah salah.. kan nak kawen sampai bila nak meniaga burger. mmg xke manala

DJ RADIO : mmg xboleh berjayalah org jual burger ni?

SHERYL : xbolehlah macamana nak dapat duit banyak?

DJ RADIO : oh kira betullah awak ni ada lelaki lain? mmg kayalah.

SHERYL : mmg betullah ofcoz kaya dia mmg kaya ok ada masa depan banyak duit.

DJ RADIO : kenapa u keras sgt ke nak hina org jual burger ni? 

SHERYL : bukan nak hina tapi xkan nak kawen dgn pjual burger.. hello..

DJ RADIO : iyalah u rasa u dah cukup baguslah nak cakap org jual burger ni xboleh tanggung u. jadi kenapa dulu u pilih Samad dulu?

SHERYL : dia yang tergila2 kat i dulu, i xnak..

DJ RADIO : oh u nak cakap u xkisah pun kalau x dengan dia duli..? sebenarnya u ni tgk duit.

SHERYL : yes. zaman sekarang ni duit penting ok.

DJ RADIO : senang2 u nak mcm ni.. apa punya perempuanlah u ni.

SHERYL : HEI suka ati lah u tu mcm best sgt..

DJ RADIO : mmglah i best i kerja Radio
---------------------------------------------------------------------------------------------------
DJ RADIO : Hello Samad ni perempuan xberapa elok dah mgaku dengan brother dai xboleh hidup dengan samad sebab samad jual burger je.

SAMAD : xpela Bro nak buat mcmana (suara dalam tangisan) Hello Sheryl i dah beli Lori tau, i nak besarkan bisnes.

SHERYL : u ingat i ni apa nak naik lori.. i xnak naik lori pergi jln2 ok..

SAMAD : i xsuruh u naik lori kan i ada motor..

SHERYL : i xnak lori,van, moto i nak kereta.. dahlah i pun ada org lain..

SAMAD : aduh.. kaya sgt ke laki tu? baik ke? u pilih dia sebab dia beli handbag dgn kasutkan? (Diiring tangisan)

SHERYL : dia baik handsome kaya, ofcoz lah u xpnh beli i apa2..

SAMAD : i bagi u gelang apa..

SHERYL : dahlah Samad aq xnak kau dahla xensem jual burger bawa motor dgn lori. nnt aq suruh family aq dtg putuskan bye....
---------------------------------------------------------------------------------------------------
DJ RADIO : dahlah Samad perempuan mcmnie kau xpatut simpan lagi.. org boleh beli dia dengan duit.. Samad kau beli 2,3 stole burger kau buktikan pada dia kau boleh berjaya ok.

SAMAD : xpe bro sy redha.. kau tunggu aq buktikan kejayaan aq..

klik pada gambar utk dgr sendiri



KORANG JANGAN LUPA LIKE ---> Nota Meor


Artikel asal - http://anarm.net/blog/pasang-button-facebook-like-di-blog.html#ixzz2BBCrlMnC Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives Follow us: @anarmnet on Twitter
Post a Comment